Waarom geven we 1-1 zwemlessen 

Het voordeel van 1-1 lessen is de directe begeleiding. Deze lessen kun je om diverse redenen volgen. Versneld een diploma halen; nog even wat "bij schaven" voor de zomervakantie; speciale zwemslagen leren of omdat uw kind net wat meer aandacht nodig heeft.

Veel ervaring met 1-1 zwemlessen

Wij hebben een ruime ervaring met “speciale” kinderen. Denk hierbij aan kinderen met motorische problemen, een verstandelijke handicap, autisme, spasticiteit, epilepsie of gedrags- en concentratie problemen zoals bijvoorbeeld Asperger, ADHD of PDD NOS.

Het doel van 1-1 zwemlessen

Ondanks dat we graag zien dat deze kinderen reguliere zwemles volgen is het voor hen vaak beter 1-1 les te volgen. Dankzij de directe begeleiding krijgen zij de aandacht die zij nodig hebben. Van tevoren wordt altijd de doelstelling van het zwemmen besproken. Voor de één is dit het behalen van een zwemdiploma terwijl de ander behoefte heeft aan ondersteunende of activerende begeleiding. Vaak stromen ook de speciale kinderen in een later stadium door naar de groepslessen.

Kosten voor 1-1 zwemlessen

Samen kijken we of de kosten voor deze lessen (deels) vergoed kunnen worden via de Gemeente (WMO), Persoons Gebonden Budget, ZIN of andere instanties.
Wij worden hierbij ondersteund door een ervaren adviseur.

naar-de-lestijden1