Veilige en vaardige zwemmers

Onze zwemschool is een opleidings- en exameninstituut voor zwemdiploma's A, B, C en diverse vaardigheden. Dit betekent dat de kwaliteit bewaakt wordt: Tijdens examens is een onafhankelijk persoon aanwezig. Deze persoon komt tijdens het diplomazwemmen kijken en beoordeeld zowel het niveau van de zwemmers als dat van de organisatie. 

We volgen de exameneisen van NPZ / NRZ maar hebben onze eigen diploma's ontworpen. Een speciale afdeling binnen NPZ / NRZ zorgt er voor dat de zwemeisen afgestemd blijven op ontwikkelingen in de zwemwereld.

Structuur en groepsgrootte

Zwemlessen kunnen zowel groepsgewijs, in kleine groepjes (één op vier), als individueel (één op één) worden gevolgd. De lessen duren een half uur. Lessen voor diploma A, B en C zijn tweemaal per week.

Ook voor volwassenen

Behalve zwemles voor kinderen bieden wij ook zwemles voor volwassenen aan. Ook voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om privé lessen te volgen.

Te behalen diploma's en daarna

Wij leiden op voor het Zwem ABC (diploma A, B en C); zwemvaardigheid 1; Snorkelen 1,2 en 3 en Survival zwemmen 1,2 en 3. Daarna kunnen de kinderen doorgaan met Aquasporten voor kids of update zwemmen

naar-de-lestijden1