Zeemeerminfeestje bij Zwemschool De Abeel in Someren

Kom samen met je vriendinnen voor een gezellig zeemeerminfeestje. Ook jongens kunnen meedoen. Zij zwemmen dan als Koning Triton.

Zeemeerminstaarten 

Ervaar hoe een echte zeemeermin zwemt. Je draagt een prachtige staart met daarin een monovin. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de materialen. Jullie krijgen 45 minuten instructie over het gebruik van de staart. We doen dan allerlei leuke oefeningen. Dit is lang genoeg want het is erg vermoeiend. Daarna kunnen jullie nog zolang je wil door zwemmen en dan gebruik maken van diverse spel materialen. Gezellige muziek, laser- en discolamp hoort erbij en zorg voor een sfeervolle activiteit.

Vier jouw verjaardag bij Zwemschool De Abeel

Voor het zeemeermin zwemmen is een goede zwemvaardigheid vereist. Het belangrijkste is echter dat het LEUK is. Als het in het begin dus nog wat moeilijk is, geven we de zeemeerminnen hulpmiddelen zodat iedereen altijd kan meedoen.

Reserveer nu jouw kinderfeestje

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor meer informatie of je reservering.

Zeemeermin in actie

En kijk zeker even naar dit filmpje