Zwemschool De Abeel is een particuliere zwemschool. De zwemschool is opgericht in 2000 en vanaf 1 augustus 2005 gevestigd in een eigentijdse zwemaccommodatie aan de Dorpsweg in Someren. De zwemschool heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in Someren en omgeving. Dit is mede te danken aan een team enthousiaste medewerkers. Er is een breed scala aan activiteiten waarbij plezier en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er is voor elk wat wils.

Toegankelijkheid van het zwembad

In onze zwemaccommodatie is veel aandacht besteed aan toegankelijkheid en aan goede en moderne faciliteiten. Hierbij is uiteraard ook rekening gehouden met kinderen en volwassenen met een beperking. Het zwembad heeft een afmeting van 12,5 bij 7 meter en is voorzien van een in diepte verstelbare bodem (tot 1.75 meter) en een jetstream. Hierdoor is het mogelijk een breed scala aan activiteiten aan te bieden. Het water heeft een constante temperatuur van 32ºC en wordt doorlopend ververst. Alles voldoet aan de strenge eisen van de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden (WHVBZ).

zwemzaal-klein

Verder is er een zeer ruime kleedruimte met 12 wisselcabines, 1 MIVA cabine en diverse aankleedtafels voor baby's en peuters. Ook is er een gezellige wachtruimte met een koffiehoekje en een speelhoek voor kinderen. Vanuit de wachtruimte is zicht op de zwemzaal.

Achter het zwembad zijn maar liefst 11 parkeerplaatsen gelegen en in de nabijheid ligt ook nog een openbaar parkeerterrein. Voor het gebouw is een ruime fietsenstalling. 's Avonds is het buitenterrein rondom verlicht zodat u met een veilig gevoel kunt komen zwemmen.

 

IMGP2302-thumbIMG 4145-thumbIMGP2307-thumb bodem-thumbIMGP2309-thumbIMGP2310-thumb IMGP2311-thumbIMGP2319-thumbMIVA-thumb douchestoel lilft-thumbIMGP2928-thumb