Ons zwembad is uitermate geschikt voor (speciale) doelgroepen. Denk hierbij aan bewonersgroepen van verpleeg- en verzorgingstehuizen of bijzondere woongroepen bestaande uit mensen met een handicap in de breedste zin van het woord. Voorbeelden hiervan zijn motorische problemen, verstandelijke handicap, autisme, spasticiteit, epilepsie of gedrags- en concentratie problemen zoals bijvoorbeeld ADHD.

De wacht- en kleedruimte evenals de zwemzaal zijn rolstoeltoegankelijk en gelijkvloers. De ingang is voorzien van een hellingbaan en deuren kunnen vastgezet worden. Er zijn speciale voorzieningen aanwezig zoals een MIVA cabine, rolstoelen, een douchestoel en een douchebed met handdouche, een plafondlift, aankleedtafel en passieve lift. Het water heeft een temperatuur van 32 graden en de bodem is in diepte verstelbaar van 0 tot 1,75 meter (ook schuinstand mogelijk). Er is een zogenaamde "luie" trap aanwezig met leuningen en extra brede anti-slip treden. Verder zijn er veel sport- en spelmaterialen aanwezig.

Over begeleiding, eventueel extra voorzieningen en materialen denken we uiteraard mee. Interesse? Maak dan een afspraak om de zwemaccomodatie te komen bekijken.